موسسه قرآن وعترت امیرالمومنین علیه السلام

موسسه قرآن وعترت امیرالمومنین علیه السلام

وما کنّا لنهتدی لولا ان هدانا الله؛اگرهدایت الهی نبود ماخود به خود در این مقام راه نمی¬یافتیم.
طلیعه:
در جاری حکمتش، بعثت ساری شد،
قرآن طلوع کرد و عترت (علیهم السلام ) تابیدن گرفت،
نوایش ندای فطرت بود و آوایش آواز آسمان، رسول (صلی الله علیه و آله ) قِصه‌ی « خُذِ الکِتاب »خواند و غُصه‌ی « اِنَّ قومی »...
کویر شهرها عطش طراوت داشت و تمنای آرامش، انسان در پی بهار بود و به دنبال قرار،
امیری آسمانی، نشانیِ« فَاِنِّها رَبیعُ القُلوب » سر داد...
و شیطان از همه وقت نالان تر و البته پر کارتر...
حکیمانه های رهبری، ناتوی فرهنگی را فریاد کشید و هندسه‌ی ایمانی را در سایه‌ی معارف قرآنی طرح ریخت.
اندیشه ای جوانه زد، دغدغه‌ای شعله کشید،کلنگ همتی به زمین خورد و آستین تلاشی بالا رفت... موسسه قرآنی فرهنگی امیرالمومنین علی علیه السلام وابسته به جامعه علمیه امیرالمومنین فعالیت خودرا آغاز نمود.

درود به روان آنهایی که قبل از پیروزی انقلاب در زندانهای شاه مقاومت کردند، به چه عشقی مقاومت کردند و چه شکنجه ها که به عشق امام زمان (علیه السلام) دیدند؟ چرا دست از تبلیغ شان برنداشتند؟ الان دیگر پرده برداشته شده و حالا پشت صحنه را می بینیم. الآن در یک سرازیری افتاده ایم که آخرش منجر به ظهور می شود. ولی قبل از انقلاب چطور بود؟ الان برای ما امیدبخش ­تر است یا آن موقع؟ قطعاً الان.

آنها در آن تاریکی و ظلمت محض، چه دلی داشتند که آنقدر امیدوار بودند و زحمت کشیدند که این انقلاب را به دست ما سپردند. ما چقدر به آنها بدهکار هستیم! به همه کسانی که در این زندانها علیه شاه بودند، به همه متدینین، مؤمنین، علمای خودمان در تبعید، در زندان، به همه شهدای انقلاب اسلامی؛ شهدای انقلاب اسلامی قطعاً اجرشان بالاتر از شهدای جنگ تحمیلی است؛ نص صریح قرآن است که می فرماید کسانی که قبل از فتح مبارزه کردند، با کسانی که بعد از فتح مبارزه­ کردند ارزش کارشان یکی نیست.

آن موقع در آن تاریکی ها که هر کس دنبال کار خودش بود، اینها در آن زندان های مخوف ساواک زیر شکنجه امید داشتند که یک زمانی این نور به قلب همه مردم بتابد و چقدر مقاومت کردند تا این انقلاب به دست ما برسد. آیا ما واقعاً فکر می کنیم نسبت به آنها بدهکار نیستیم؟ مدیون نیستیم؟

حالا که دیگر خیلی فضا روشن است، امام برای ما واقعاً فضا را روشن و باز کرده، آزاد و راحت می توانیم همه کاری بکنیم، کسی نمی آید ما را به خاطر فعالیتی که برای امام زمان (علیه السلام) می کنیم دستگیر کند. آن موقع فعالیت برای امام زمان (علیه السلام) مساوی بود با از دست دادن جانت، از دست دادن خانواده­ ات، یک عمر شکنجه؛ ولی الان اینچنین نیست؛ تازه اگر الان شهادت هم پیش بیاید، عزت است. اسارت هم باشد، عزت است. مثل اسارت آن موقع نیست که اگر کسی اسیر می شد فامیل هایش هم می گفتند تو دیوانه ­ای، تو احمقی که این کار را کردی، اما الان اینطور نیست.

درود بر آنهایی که در گذشته زحمت کشیدند، خداوند درجات شان را متعالی کند. آنهایی که زنده هستند خداوند اجر عظیم به آنها عطا کند و عاقبت به خیرشان بکند. آنها با زحماتشان این انقلاب را به دست ما رساندند.

اتصال انقلاب ایران به انقلاب جهانی امام زمان (علیه السلام)

حضرت امام(ره) بارها اتصال بین انقلاب ایران و ظهور امام زمان (علیه السلام) و انقلاب جهانی حضرت را تصریح کردند. بنابراین، ما الان مردم عصر ظهور هستیم و هیچ شکی هم نداریم که انقلاب ما به انقلاب حضرت متصل خواهد شد.

هنگام تولد پیغمبر(صلی الله علیه و آله و سلم) در مکه، در ایران اتفاقاتی افتاده که حضرت امام(ره) خیلی ظریف آنها را تعبیر کرده اند. در آن هنگام، آتشکده فارس خاموش می شود، کنگره کاخ کسری در ایران می ریزد و دریاچه ساوه خشک می شود، ایشان می فرمایند که چه ارتباطات عجیب و رمز و رازهایی هست بین این امور؟

حضرت امام(ره) که اهل گزافه­ گویی، مبالغه وافراط نبود و هیجان به او غلبه نمی کرد که چیزی را یک دفعه در سخنانش بگوید. ایشان  با آن بینش عمیق فرمود: «وقتی که ۱۴  کنگره از کاخ کسری در زمان تولد پیامبر شکسته می شود، از کجا معلوم که معنی این شکسته شدن این نیست که ۱۴ قرن بعد، بساط ظلم و طاغوت در ایران برچیده خواهد شد.»

جبرئیل در دورانی که حضرت زهرا (سلام الله علیها) بعد از رحلت پیامبر زنده بودند، دائماً خدمت حضرت (سلام الله علیها) می رسیدند و مطالبی را انشاء می کردند و  ایشان در صحیفه ­ای به نام صحیفه فاطمیه که هم اکنون در دست حضرت امام زمان (علیه السلام) است، می نوشتند.

طبیعی ترین چیزی که ما می توانیم بفهمیم، این است که حضرت زهرا (سلام الله علیها) می پرسد که در آینده چه رویدادهایی به وقوع خواهد پیوست؟ جبرئیل (علیه السلام) هم ایشان را نسبت به حوادث آینده آرام می کردند.

امام خیلی زیبا فرمود، از کجا معلوم که از آن جمله چیزهایی که حضرت جبرئیل به حضرت زهرا (سلام الله علیها) عرض کرده، قضیه ایران و ایرانیان و انقلاب اسلامی ایران نباشد.

 حقیقتش را هم که شما نگاه بکنید، تنها کشوری که الان پرچمدار معصومین (علیهم السلام) است و در آن ذکر مصائب و شادی اهل بیت(علیهم السلام)  می شود. نمی شود بین ایران و اسلام  فاصله­ باشد.

ارتباط بین اسلام و ایران

در مورد فضیلت های ایرانی ها و ارتباط بین ایران و اسلام، آیات و احادیث فراوانی وجود دارد. از جمله این که خدا در قرآن کریم می فرماید: «یا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا مَنْ یَرْتَدَّ مِنْکُمْ عَنْ دِینِهِ فَسَوْفَ یَأْتِی اللَّهُ بِقَوْمٍ یُحِبُّهُمْ وَ یُحِبُّونَهُ= ای کسانی که ایمان آورده اید! اگر کسی از شما از دین خودش برگردد خداوند در آینده دور، قومی را خواهد آورد که خداوند دوستشان دارد و آنها هم خدا را دوست دارند».

اینها در مقابل کفار خیلی شدید و محکم هستند و در مقابل مؤمنین متواضع و در راه خدا می جنگند و از ملامت هیچ ملامت ­کننده­ ای ترسی ندارند.

 وقتی حضرت این آیه را قرائت فرمودند، اعراب ناراحت شدند و سؤال کردند، اینهایی که بهتر از ما هستند و می خواهند بیایند، چه کسانی هستند؟ نبی اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) دست گذاشتند روی شانه سلمان فارسی و فرمودند: از خاندان و هم میهنان این هستند که خواهند آمد.

در روایتی داریم در زمان خلیفه ثانی که برای فتح ایران حمله کردند، امیرالمؤمنین (علیه السلام) خطاب به لشکر اسلام فرمودند: «تَضرِبُوهُم عَلی تَنزیلِه وَ لا تَنقَضِی الدُّنیا حَتّی یَضرِبُوکُم عَلی تَأویلِه= شما امروز بر سر ایرانیها براساس نزول قرآن شمشیر می زنید و دنیا به آخر نمی رسد، مگر این که آنها براساس تأویل قرآن و این که شما را به اصل قرآن برگرداندند، بر سر شما شمشیر را خواهند زد.

 1-بحارالانوار، ج 52، ص 243./ الغیبة للنعمانی : ص 273 ح 50 عن أبی خالد الکابلیّ

 

ارسال نظر

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.